Më shumë info

Programi “Kujdesi ndaj të moshuarve”

eldercare
150,00 €

+

Specifikime

30 seanca

Personat e moshës  së tretë janë ata që kanë më shumë nevojë për  përkujdesje se çdokush tjetër.  Kujdesi shëndetësor është primar, por shumë i rëndësishëm i domosdoshëm  dhe mirëqënja psikologjike dhe emocionale. Jeta sociale edhe angazhimi në aktivitete të ndryshme sportive, komunitare i bën të ndjehen të dobishëm dhe të vlerësuar. Ky është një shërbim që mungon pothuajse plotësisht në vëndin tonë kjo ndodh për faktin se mungojë PERSONAT  e specializuar apo profesionalisht të kualifikuar për të kryer këtë shërbim jo vetwm si infermier!
Kujdesi ndaj të moshuarve është duke ardhur si shërbim i domosdoshëm edhe në vendin tonë, si pasojë e ndryshimit të stilit të jetës.
Qëndra IRISOFT ofron këtë kurs profesional, trajnim në aspektin praktik-profesional për të gjithë ata persona që janë të interesuar për të punuar si KUJDESTARË PËR TË MOSHUARIT të CERTIFIKUAR.
Gjithashtu në këtë kurs mund të marrin pjesë të gjithë:
- Persona që kudjesen aktualisht për një të moshuar në kushtet e shtëpisë apo qëndër.
- Persona që janë të interesuar të marrin njohuri në apektin praktik, se si të kujdesen për një të moshuar, profesionist apo jo.
- Persona të afërt/familjarë të të moshuarvë (që bëjnë kujdestarin).
- Të rinjë, student që e gjejnë veten në këtë fushë të shërbimit social.
Ky modul përmbanë  tema ku janë të trajtuara tematika në aspektet kryesore të kujdesit:
-Aspekti shëndetsor. Kujdesi primar shëndetësor-mjekësor
-Aspekti psikologjik. Kujdesi i përgjthsëm psikologjik, emocional dhe mendor
-Siguria - fizike dhe psikoemocionale
-Socializimi. Integrimi në jetën sociale
-Koha e lirë. Organizimi i aktiviteteve për të rritur pjesmarrjen aktive.

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in