Më shumë info

Paketa profesionale për sekretari dhe menaxhere zyre

asistente
150,00 €

+

Specifikime

30 seanca

Të gjithë mendojmë se kjo është puna më e thjeshtë, por në të vërtetë mbart shumë përgjegjësi. Menxhimi i zyrës nuk konsiston vetëm në përgjigjet e telefonatave dhe pritjeve të klientëve, por një organizim sa më i mirë i punës ditore në mënyrë kapjen e objektivave dhe performancës së lartë në fund të ditës apo të muajit.
Trajnimi që ofrojmë konsiston të rritë përgjegjësinë, rregullin dhe dëshirën e çdokujt, të organizojë veten dhe të ketë performancë të lartë. Kohën më të madhe e kalojmë në punë dhe shpeshherë krijojmë panik me veten tonë se asgjë nuk shkon mirë dhe e humbim fillin e punës së lënë nga dita e mëparshme. Për këtë arsye, tematikat kryesore që do të trajtojmë janë:
1. Menaxhimi i kohës
2. Menaxhimi i stresit
3. Marrëdhënia me kolegët, mbarëvartja e punës
4. Organizimi i mbledhjeve
5. Marrja dhe ruajtja e informacion
6. Komunikimi, marrëdhënia me klientët
7. Komunikimi në telefon, prezantimi dhe lënia e orareve
8. Mbajtja në kontakt e klientëve nëpërmjet email
9. Përpilimi i shkresave zyrtare dhe jozyrtare
10. Ruajtja e dokumentacionit
11. Menaxhimi dhe rregullimi i ambjentit të punës (Dosjet)
12. Krijimi i objektivave dhe realizimi i tyre në fund të ditës/muajit

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in