Më shumë info

Menaxhim – Marketing

marketing
200,00 €

+

Specifikime

30 seanca

Në modulin e Manaxhim biznesit – jepen baza të fuqishme të menaxhimit dhe të marketingut, 5 hapat e rëndësishëm për të filluar një biznes, analiza e konkurrentit, si të jesh i sukseshëm në shitjen e një produkti, etj. Ky trajnim nuk njeh moshë dhe profil dhe paraqet një pasqyrë të re drejt vetes suaj.
Shkenca më e re, e panjohur për mentalitetin shqiptar, do ju bëjë të kuptoni që Menaxhimi dhe Marketingu është  njohja  në kohën e duhur e shanseve të tregut  dhe realizimi i tyre  pas një analize.
Te menaxhosh dhe të besh marketing nuk do të thotë vetëm  të reklamosh apo të drejtosh, por të kapësh majat e suksesit në biznes dhe tek vetja.

 

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in