Më shumë info

Metoda e përdorur: Framework dhe Upstream Frekuentimi bëhet 3 herë në jave, çdo seance është 90 minuta. Metoda Framework dhe Upstream është vlerësuar nga profesorët e kualifikuar të Qendrës tonë, si një ndër metodat më të mira për të mësuar më thjeshtë gjuhën angleze. Perzgjedhja e metodës është një faktor kyç për të arritur nivele te larta të njohjes së gjuhës dhe komunikimi brenda një viti. Kronologjia e përdorur në këto metoda pranon çdo grupmoshë të jetë pjesë e klasave tona.

Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in