Kujdes
  • JFolder: :files: Il percorso non è una cartella. Percorso: /home/irisoftedu/public_html/images/certifikat
Lajmerim
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/certifikat
Gabim
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder certifikat is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Më shumë info

Trajnimet e punonjësve arsimorë

[sigplus] Critical error: Image gallery folder certifikat is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Më 28. 08.2012 Irisoft është akredituar nga MASH me numër regjistrimi CA003 për të zhvilluar modulet e trajnimit të punonjësve të institucioneve arsimore sipas listës bashkëngjitur në përputhje me Rregulloren për Sistemin e Akreditimit të programeve të Trajnimit. Ministria e Arsimit dhe e Shkencës e lëshon këtë certifikatë akreditimi për të zhvilluar trajnime mbështetur në vendimin Nr.3 datë 27.03.2012, të Komisionit të Akreditimit të Programeve të Trajnimit (KAT), ngritur sipas urdhërit të Minsitrit të Arsimit dhe të Shkencës ”Për ngritjen e Komisionit të Akreditimit të Programeve të Trajnimit”, Nr. 110, datë 09.03.2011.
Ketu do vendosen dy foto me emertimet perkatese:

Certifikata e akreditimit


Model certifikate
{gallery}certifikat{/gallery}


Kalendari i aktiviteteve

 

Emri i agjencisë trajnuese

 

Qendra  Didaktike “ IRISOFT”

 

Të dhënat e kontaktit të agjencisë

Adresa e agjencisë: Rr. Hime Kolli  V.23/1, Tiranë

Nr. celulari: 0694097040, 0682097040

Adresa e e-mailit: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Nr.

Tema e modulit

Emri i trajnerit

Përfituesi

Mjedisi ku do të zhvillohet trajnimi

Data & ora kur do të zhvillohet trajnimi

Nr. i krediteve

Pagesa

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in