Gjuhët e huaja 
Trajnime profesionale
Programe për fëmijë
Matura shtetërore
Përgatitje për lëndë fakulteti
Rubrika punësim
Këshillim karriere
Kalendari i trajnimeve për mësuesit
Trajnime në distancë
Testim njohurish

Më shumë info

Vendos l'indirizzo email del tuo account. Ti verrà inviato un codice di verifica. Una volta ricevuto il codice, potrai scegliere una nuova password per il tuo account.

Ne jemi një nga qendrat e para didaktike ne Shqipëri
Aktiviteti i saj bazohet në trainime në fushën e kompjuterit për një gamë mjaft të gjerë programesh kompjuterike, në të gjitha gjuhët e huaja të kërkuara nga tregu vendas si dhe gjuhën shqipe për të huajt. Gjithashtu qendra ka zgjeruar gamën e shërbimeve të saj me trajinime profesionale para dhe pasuniversitare.

Ky aplikim online vlen për të gjithë të interesuarit për një vend pune.
...

Ky regjistrim online vlen për të gjithë të interesuarit për kurset që ofrojmë, ...

Pagesë tek Akademia ,
Transfertë Bankare  ,
Paypal Online ,

Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
00355 2242107
0695252625, 06940970400682097040
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in