Më shumë info

Informatikë CCNA

ccna
450,00 €

+

Specifikime

20 seanca

Trajnim profesional-praktik për kandidatë që sapo kanë përfunduar shkollimin në degë të Informatikës, TIK-ut, Elektronikës etj; si dhe për individë jashtë profilit informatik por që dëshirojnë të punojnë në këtë profil pune.

Materiali është i përbërë nga 4 module:
1. Network Fundamentals
2. Routing Protocols and Concepts
3. LAN switching and Wireless
4. Accessing the WAN

 

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in