Më shumë info

Përgatitje për provimin e gjuhës gjermane Goethe, ÖSD dhe TELC

gejrmanisht-b2
gejrmanisht-b2telc-gjermanisht
250,00 €

+

Specifikime

Metodat respektive
3 – 4 muaj
Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
00355 2242107
0695252625, 06940970400682097040
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in