Më shumë info

Gjermanisht B2

g-niveli-b2
170,00 €

+

Specifikime

Menschen/Schritte
4 muaj

Në këtë nivel, studentët mësojnë të diskutojnë për kohën e tyre të lirë, çështjet familjare, festat kombëtare dhe ndërkombëtare, për ekonominë, mjekësinë si dhe për çështje më të ndërlikuara duke shprehur pikëpamjet e tyre.
Duke studiuar dhe përbërjen e grupeve tona, thellohemi më shumë në profilet e punës apo shkollës së tyre, më konkretisht në fushën e mjekësisë, duke mësuar terma shkencorë apo të gazetarisë duke zbardhur lajme të ndryshme.
Kjo i bën studentët e qendrës tonë më praktik, si në komunikim me të tjerët por edhe të ndjehen mirë me veten e tyre.
Në këtë nivel ata pasurojnë fjalorin me më shumë se 1200 fjalë të reja dhe të shprehen lirshëm në situata të shumta.

Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in