Më shumë info

Frengjisht A1

fre-a1
120,00 €

+

Specifikime

Bonne Route
3 muaj

Bonne Route  1 përmban:

 

  • Njohjen me alfabetin, numrat, kohët e foljeve, rasat, gjinitë, trajtat, etj.
  • Ndërtimin, strukturimin dhe përbërjen e fjalive në aspektin gramatikor.
  • Përfshirjen e pjesëmarrësve në biseda për përpunimin e komunikimit dhe artikulimit.
  • Në finalizimin e këtij programi pjesëmarrësit janë të aftë dhe të gatshëm për shkrim, lexim dhe komunikim të nivelit bazë në Frengjisht.

 

 

(Referuar vlerësimit europian niveli A1/ A2 / B1)

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in