Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopgeolocation has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopproductInsert has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopproductinsert/hikashopproductinsert.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopuser has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopuser/hikashopuser.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php:11) in /home/irisoftedu/public_html/libraries/joomla/input/cookie.php on line 94
Njohja e mësuesve me portalin

Më shumë info

Njohja e mësuesve me portalin

Muaji i implementimit: Qershor Lista e aktiviteteve 1. Trajnimi i pare i zhvilluar u realizua ne shkollen Ali Myftiu ELBASAN me karakter testues ne formimin baze kompjuterik te mesuesve dhe zhvillim te njohurive informatike te tyre mbi perdorimin e portalit per shkembimin e informacioneve dhe materialeve me njeri tjetrin ne dobi te mesimdhenies. 2. Trajnimi i dyte I zhvilluar u realizua ne shkollen Teknike-Elektrike “Gjergj Canco” me karakter testues ne formimin baze kompjuterik te mesuesve dhe zhvillim te njohurive informatike te tyre mbi perdorimin e portalit per shkembimin e informacioneve dhe materialeve me njeri tjetrin ne dobi te mesimdhenies. 3. Trajnimi i trete i zhvilluar u realizua ne shkollen Hoteleri-Turizem me karakter testues ne formimin baze kompjuterik te mesuesve dhe zhvillim te njohurive informatike te tyre mbi perdorimin e portalit per shkembimin e informacioneve dhe materialeve me njeri tjetrin ne dobi te mesimdhenies. 4. Trajnimi i katert u realizua ne shkollen Teknike-Ekonomike me teme:Si te jemi nje mesues efektiv 5. Trajnimi i peste u realizua serish ne shkollen Teknike-Ekonomike me teme: Si te jemi degjues aktiv 6. Ndertimi dhe dergimi drejt shkollave i nje tabele permbledhese te nevojave te pergjithshme qe kane per nje identifikim edhe me te gjere te tyre. Marrja e tabeles se plotesuar prej shkolles Teknike-Elektrike “Gjergj Canco”si dhe identifikimi i mesuesve te shkollave qe do te merren me portalin nga shkolla Teknike-Elektrike Gjergj Canco dhe Ali Myftiu ELBASAN Detajet e trainimit: 1) Trajnimi i pare u zhvillua me 06.06.2017 ne oren 10.00 dhe zgjati rreth 3 ore dhe moren pjese 21 mesues. Ky trajnim u shoqërua nga keto aktivitete: • Testimi i njohurive ne formimin baze kompjuterik: Microsoft Office+Windows+ Internet. Ky trajnim sherbeu per kategorizimin e njohurive te mesuesve pjesemarres dhe mjaftueshmerine e tyre per te punuar me portalin si dhe ofrimin nga ana e IRISOFT ne kuader te projektite nje kursi paraprak komplementar per ezaurimin e mangesive qe kane fillimisht ne njohurite baze kompjuterike. • Prezantim i hollesishem i portalit, benefiteve dhe risive qe sjell ai ne kuader te permiresimit te mesimdhenies tek mesuesit • Trajnim paraprak i perdorimit te portalit nga ana e mesuesve 2) Trajnimi i dytë u zhvillua me 14.06.2017 ne oren 12.00 dhe zgjati rreth 3 ore dhe moren pjese 17 mesues. Ky trajnim u shoqërua nga keto aktivitete: • Testimi i njohurive ne formimin baze kompjuterik: Microsoft Office+Windows+ Internet. Ky trajnim sherbeu per kategorizimin e njohurive te mesuesve pjesemarres dhe mjaftueshmerine e tyre per te punuar me portalin si dhe ofrimin nga ana e IRISOFT ne kuader te projektite nje kursi paraprak komplementar per ezaurimin e mangesive qe kane fillimisht ne njohurite baze kompjuterike. • Prezantim i hollesishem I portalit, benefiteve dhe risive qe sjell ai ne kuader te permiresimit te mesimdhenies tek mesuesit • Trajnim paraprak I perdorimit te portalit nga ana e mesuesve • 3) Trajnimi I tretë u zhvillua me 16.06.2017 ne oren 12.00 dhe zgjati rreth 3 ore dhe moren pjese 17 mesues. Ky trajnim u shoqërua nga keto aktivitete: • Testimi i njohurive ne formimin baze kompjuterik: Microsoft Office+Windows+ Internet. Ky trajnim sherbeu per kategorizimin e njohurive te mesuesve pjesemarres dhe mjaftueshmerine e tyre per te punuar me portalin si dhe ofrimin nga ana e IRISOFT ne kuader te projektite nje kursi paraprak komplementar per ezaurimin e mangesive qe kane fillimisht ne njohurite baze kompjuterike. • Prezantim i hollesishem i portalit, benefiteve dhe risive qe sjell ai ne kuader te permiresimit te mesimdhenies tek mesuesit • Trajnim paraprak i perdorimit te portalit nga ana e mesuesve 4) Trajnimi i katert u zhvillua me 20.06.2017 ne oren 13.00 dhe zgjati rreth 3 ore ku moren pjese 25 mesues. Ky trajnim u shoqerua nga keto aktivitete: • Prezantimi i metodave, teknikave dhe proceseve sesi mesuesit te jene efektiv ne punen e tyre sesi te ndikojne ne rritjen e mesatares se klases. • Zhvillimi i puneve, lojrave dhe testeve praktike brain storming qe mesuesit te shihnin veten sesa efektive dhe sa te efekshtme jane menyrat dhe format e mesimdhenies qe ata aplikojne dhe sesi ti modifokojne dhe pershtatin ato ne kuader te permiresimit te mesimdhenies. • Bashkebisedim pyetje pergjigje rreth momenteve rasteve dhe shembujve qe kane hasur dhe hasin gjate punes dhe sesi te orientohen per te permiresuar sidomos ato zgjidhje qe ndikojne menjehere ne permiresimin e rezultateve te te gjithe klases. • Permbledhje finale e informacionit dhe materialeve te trajtuara ndertuar ne formen e modeleve nga ana e trajneres te cilat do te duhet ti implementojne ne punen e tyre per te qene efektiv. 5) Trajnimi I peste u zhvillua me 21.06.2017 ne oren 13.00 dhe zgjati rreth 3 ore dhe moren pjese 23 mesues. Ky trajnim u shoqërua nga keto aktivitete: • Prezantimi i metodave, teknikave, proceseve dhe ministrategjive risi sesi mesuesit te rritin degjimin dhe perqendrimin e nxenesve pergjate ores mesimore. • Zhvillimi i puneve, lojrave dhe testeve praktike brain storming qe mesuesit te shihnin efektin dhe rezultatet positive qe kane metodat e reja te shpjeguara ne shtimin e te degjuarit aktiv. • Bashkebisedim pyetje-pergjigje rreth momenteve rasteve dhe shembujve praktike qe mesuesit kane hasur dhe hasin gjate punes se tyre ne lidhje me temen analize dhe konkluzione rreth tyre. • Permbledhje finale e informacionit dhe materialeve te trajtuara ndertuar ne formen e modeleve qe do synojne perqendrimin maksimal t e nxenesve per te qene degjues aktiv te ores se mesimit 6) Materiali i gjashte u zhvillua me 26.06.2017 ne oren 10.00 dhe zgjati rreth 2 ore per konceptimin. Kjo tabele permban kerkesa per nevojat qe kane shkollat ne: a) Tekste profesionale b) Tematika ekstra trajnimesh pervec temave te evidentuara me pare c) Infrastrukture mesimore, pajisje teknologjike apo mjete logjistike ne ndihme te mesimdhenies.
Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in