Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopgeolocation has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopproductInsert has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopproductinsert/hikashopproductinsert.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemHikashopuser has a deprecated constructor in /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopuser/hikashopuser.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irisoftedu/public_html/plugins/system/hikashopgeolocation/hikashopgeolocation.php:11) in /home/irisoftedu/public_html/libraries/joomla/input/cookie.php on line 94
Pamje nga trajnimet e mesuesve të Shkollave të Mesme Profesionale

Më shumë info

Pamje nga trajnimet e mesuesve të Shkollave të Mesme Profesionale

Pamje nga trajnimet e mesuesve të Shkollave të Mesme Profesionale Hoteleri-Turizëm, Teknike-Ekonomike, Teknike-Elektrike “Gjergj Canco”dhe Ali Myftiu Elbasan, të zhvilluara përgjatë muajit Prill me tematikat: 1. Si të jemi një mësues i mirëorganizuar 2. Si të jemi një mesues efektiv 3. Si ti motivojmë nxënësit 4. Si të punojmë për të rritur përqëndrimin, vemendjen dhe të dëgjuarin aktiv tek nxënësit Këto trajnime janë duke u zhvilluar në kuadër të Projektit "Menaxhimi dhe implementimi i dijeve gjatë procesit të mësimdhënies, për mësuesit e shkollave profesionale”, mbështetur nga ETF (European Training Foundation) dhe implementuar nga IRISOFT EDUCATION. Photos from teacher trainings to VET Schools Hotelery and Tourism, Technical-Economic, Technical-Electrical "Gjergj Canco" and “Ali Myftiu” Elbasan, held during the month of April with topics: 1. How to be a well organized teacher 2. Strategies to be an effective teacher 3. How to motivate the students 4. Modern methods of the concentration and listening during the lesson This trainings are part of the"Knowledge Management & Implementation during the Teaching Process for Vocational School Teachers" project supported by ETF (European Training Foundation) and implemented by IRISOFT EDUCATION.
Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in