Më shumë info

Gjermanisht C2

g-niveli-c2
180,00 €

+

Specifikime

Menschen/Schritte
4 muaj

Niveli i tretë Hochstuffe (4 muaj 3 herë / javë) Në këtë nivel, studentët janë në nivelin më të mirë të gjuhës së huaj. Ata janë zotërues shumnë të mirë të gramatikës dhe kanë një bagazh akademik të gjuhës së huaj. Shprehen shumë lirshëm në situata të ndryshme, janë në gjendje të lëxojnë, kuptojë dhe përkthejnë nivele të larta si dhe të hartojnë esse për tematika të caktuara.

Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in