Më shumë info

Gjermanisht B2

g-niveli-b2
170,00 €

+

Specifikime

Menschen/Schritte
4 muaj

Në këtë nivel, studentët mësojnë të diskutojnë për kohën e tyre të lirë, çështjet familjare, festat kombëtare dhe ndërkombëtare, për ekonominë, mjekësinë si dhe për çështje më të ndërlikuara duke shprehur pikëpamjet e tyre.
Duke studiuar dhe përbërjen e grupeve tona, thellohemi më shumë në profilet e punës apo shkollës së tyre, më konkretisht në fushën e mjekësisë, duke mësuar terma shkencorë apo të gazetarisë duke zbardhur lajme të ndryshme.
Kjo i bën studentët e qendrës tonë më praktik, si në komunikim me të tjerët por edhe të ndjehen mirë me veten e tyre.
Në këtë nivel ata pasurojnë fjalorin me më shumë se 1200 fjalë të reja dhe të shprehen lirshëm në situata të shumta.

 

IRISOFT EDUCATION

Irisoft Education
RR. "Muhamet Gjollesha", Godina 78, Hyrja 1
 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

 

Log in