Më shumë info

Gjermanisht A2

g-niveli-a2
160,00 €

+

Specifikime

Menschen/Schritte
4 muaj

Në nivelin e parë Grundstuffe (4 muaj, 3 herë/javë) studentët mësojnë të prezantohen, të shprehen rreth aftësive, preferencave dhe karakteristikat fizike për veten dhe për të tjerët. Temat kryesisht sjellin jetën e përditshme dhe situata të krijuara në shkollë, familje, shoqëri, në mënyrë që çdokush të shprehë mendimin e tij duke vënë në praktikë fjalët që kanë mësuar. Struktura e përdorur fokusohet tek rregullat gramatikore dhe në pasurimin e fjalorit me më shumë se 1500 fjalë, përfshirë këtu dhe kohët e foljes, e tashme, e ardhme dhe e shkuar. Në nivelin e parë studentët mësojnë dhe zhvillojnë lexim, dëgjim, shkrim, dhe aftësitë e komunikimit.

Irisoft Education
Him Kolli, V.23/1, Tiranë - Albania
0694097040, 06970875580695252625
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Na ndiqni:
 

Log in